0 st: 0 kr 0
inkl. frakt Totalt
0 kr
Till Kassan
0 varor
 

Progressiva glas

Precis som med bilar finns det glas från flera tillverkare med olika märken av olika kvalitet. Skillnaderna är svåra att beskriva med ord men märks när du använder dina glasögon varje dag och särskilt om du har progressiva glasögon. Det handlar t ex om hur behagliga de är att se med, hur snabbt du vänjer dig vid dem, hur skarpt du ser med dem, hur lätt det är att se åt sidorna i glasen, hur snabbt du växlar från att se på långt håll till nära håll, hur lätt det är att läsa en bok eller titta på en smartphone, helt enkelt hur bra du ser.

Enkelt beskrivet är att ju mer avancerade glasen är, desto mindre märker du av dem. Det finns olika progressiva glas att välja mellan. Det finns glas för dig som vill ha marknadens mest avancerade progressiva glas och för dig som vill ha enklare progressiva glas.

Med progressiva glas ser du bra på alla avstånd
Börjar du få svårt att läsa menyn på restaurangen? Då behöver du antagligen progressiva glasögon. Med Essilors progressiva glas Varilux, ser du skarpt på alla avstånd. De är behagliga, bekväma att se med och du vänjer dig snabbt vid dem. Ju mer avancerade glasen är, desto mindre märker du av dem.
 

Ytbehandlingen gör glaset tåligt mot daglig användning och skyddar dina ögon
Oavsett vilket glas du väljer får du alltid den mest kompletta antireflexbehandlingen eller ytbehandling, som vi kallar den. Vår bästa ytbehandling är mycket mer än bara en antireflex, dfn motverkar reflexer och skuggor i glasen som tröttar ut dina ögon. Du ser bättre och andra ser dina ögon tydligt. Den ger dessutom glasen en extremt hård yta så att de skyddas mot repor och blir bättre på att avvisa smuts, vatten och damm. Glasen behåller sin klarhet och behöver inte rengöras så ofta. Den förhindrar också skadliga UV-strålar från att träffa ögat.
 

Det är skillnad på glas och glas
Glas från Essilor garanterar att du får högsta kvalitet både på själva glaset och hur de slipas. Du får glas tillverkade med de senaste teknologierna, vilket gör att du ser skarpt oavsett vilket synfel du har. Glasen skyddar alltid dina ögon mot skadliga UV-strålar och skadligt blått ljus. Essilors forskare arbetar kontinuerligt för att kunna ge dig ett perfekt seende och glas som skyddar dina ögon varje dag.