Steglöst skarp syn med våra progressiva glas

Varje progressivt glas som vi gör är ett litet mästerverk. Det möjliggör ”flytande”, alltså steglöst skarpt seende på nära, medellångt och långt håll samt kompromisslös synkomfort vid åldersrelaterad översynthet.

Ett progressivt glas från Rodenstock korrigerar när-, lång- och ålderssynthet samtidigt och ger användaren skarp syn även på alla medelavstånd. Glasen har bearbetats så att de inte har några synliga kanter i glaset. Det har två avgörande fördelar: bär- och synkomforten är betydligt högre och dessutom ger glasögonen fri sikt till ögonen. Det är mycket snyggare.

När det gäller progressiva glas är det viktigt med en noggrann anpassning till glasögonanvändaren och de individuella synbehov som han eller hon har. Vår nya Eye Lens Technology (förkortas EyeLT®) sätter här nya standarder för bästa kompatibilitet, utmärkt synkomfort och synskärpa. Det innebär att du kan utnyttja din synpotential till 100 %. Det är särskilt påtagligt i skymningen, men även omgivningen verkar helt enkelt skarpare och mer kontrastrik.

Du värdesätter bättre syn, tillförlitlig kvalitet och tryggheten med ett välkänt märke. Du är också noga med ett bra förhållande mellan pris och prestanda. Då är RODENSTOCK Superior glasögonglas rätt val för dig.
Läs mer…

Du vill ha en beprövad märkesprodukt och förväntar dig avsevärt förbättrad synkvalitet och synkomfort. Du söker övertygande produktprestanda med ett övertygande förhållande mellan pris och prestanda. Allt detta får du när du väljer ett RODENSTOCK-glas ur kategorin Excellence.
Läs mer…

Du gillar inte kompromisser och nöjer dig endast med det bästa. Då är glasögonglas ur kategorin Perfection rätt val för dig. De ger dig mycket bra syn med de mest innovativa och effektiva produkterna på marknaden.
Läs mer…