0 st: 0 kr 0
inkl. frakt Totalt
0 kr
Till Kassan
0 varor
 

En digital plattform för optiker

Tre av fyra konsumenter söker idag information på nätet före köp av kontaktlinser eller glasögon. Mer än 50 % av alla kontaktlinser i Sverige köps på nätet, men samtidigt visar undersökningar att många konsumenter hellre skulle handla av sin optiker om priser och leveransvillkor var desamma.

Kraftfull digital plattform

Plattformen har en omfattande grundfunktionalitet som är speciellt framtagen för optiker och som anpassas till din butik.

Grundpaket med tilläggsmoduler

Grundpaketet ger dig många funktioner, men vill du lite mer har vi ett antal tilläggsmoduler för ännu mer funktionalitet.

Sökmotoroptimering

Att synas högt i sökmotorerna, som Google, är viktigt för att nå nya kunder och få affären online idag. Plattformen har avancerade funktio-ner för att hantera sökmotoroptimering (SEO).

Smidig produktinformation

Vi hjälper dig att lägga upp de produkter du vill ha i webbshopen, med allt vad det innebär i form av produktinformation, bilder, priser etc. Systemet har avancerade funktioner för detta.

Butiksanpassad design

Det kraftfulla webbpubliceringsverktyget ger dig stora möjligheter att välja design och utseende av webbshopen. Du behåller din egen kultur och ditt eget utryck.

Plattform som växer

Vi kommer att utveckla den digitala plattformen efter hand med nya tjänster och möjligheter med utgångspunkt från våra kunders önskemål och behov.

Sist men inte minst - enklare för dig

Du gör det du är duktig på och vi hjälper dig att komma ut digitalt. Vi vet hur mycket du som optiker har att tänka på. Därför skapar vi ett verktyg med smidig administration och smarta funktioner som underlättar det dagliga arbetet för dig.

 
Digitala terminaler i butiken är ett exempel på hur webbshopen kan integreras med butiken